Second life da Evlerini Dekore Edenler




Second life'ın bazı üyeleri evlerini dizayn etmek için olağanüstü çaba harcıyorlar.Sl'in diğer aktivitelerini unutup acaba evimin rengi ne olsun,koltukların yerini değiştiriyim,bu masa büyük olmuş, küçüğünü koyuyum tarzı uğraşılar içindedirler.



Buna örnek kahramanımız Felina Fermi isimli avatar evine son derece önem veriyor.Yapılan sohbette Felina Fermi imkanım olsa gerçek hayattaki evime de aynı derecede dekore ederdim diyor ama Sl'de ki imkanlar sayesinde özgürce evini dekore edebildiğini söylüyor.Hatta bir sürü ev gördüğünü ama dekorasyon açısından çok zayıf olduğunu kendisinin bir çöp kutusunda ki kağıdı bile düşünecek durumda itinalı davrandığını belirtiyor.


Ayrıca bu derece dikkat eden başka bir arkadaşında Bixyl Shuftan olduğunu belirtiyorlar.


Kaynak:Sl-Newspaper.com

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Bu üç resme bakıp çok beğendim.
    Böyle bir evde yaşamak isterdim doğrusu..
    Abartılı eşyalardan uzak ama şık..
    Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Zeugma,
    Sl de bu şekil evler,saraylar,köşkler çoğunlukta.Ömür boyu sahip olamayacağımız güzelliklere,sanal da olsa sahip olmak mutluluk veriyor.
    Değerli yorumun için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. ooo bu evlerde göz kamaştırıyor kim istemezki böylesine güzel ve düzenli bir evde yaşamak :)) insan istedikten sonra mutlu olmak için zemin çok :))

    YanıtlaSil
  4. Şirinem hoş geldin.
    Bence de çok şirin bir ev dekore etmişler.İnsan o evden hiç çıkmaz gibi geliyor.Senin de bahsettiğin gibi mutlu olmak için yollar çok.Değerli yorumun için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Sabır ve sevgilerin birleştiği Dostlukların daha çok büyüdüğü Belki yorgun belki yoğun Yinede mutlu ve umutlu Güzellikler dolu günler Seninle Olsun

    YanıtlaSil
  6. Sevgili gökkuşağı bu güzel sözlerin için teşekkür ederim.sevgiyle kal..

    YanıtlaSil