Second Life da Bebek sahibi olmak




Sl de çocuk sahibi olmak herkesin bildiği yöntemden biraz farklı.

Bunun için evlendiğiniz partnere biraz masraf yapmanız gerekmektedir.Örneğin herşey usulüne uygun olsun derseniz.Eşinize Hamilelik AO'su almanız ve belirli bir süre beklemeniz gerekmektedir. Hamilelik AO'sunun işleyiş tarzını kısaca anlatalım.Bu işlerle uğraşan bir Ao mağazasına gidiyorsunuz bir ücret karşılığında eşiniz Ao yu satın alıyor.Sonrasına Ao aktif hale geldiğinde belirli zaman aralıklarıyla ekranda ''bebek tekme attı'',''aşeriyorum'',''bebek gülümsedi'',''hamileliğin bitmesine şu kadar gün kaldı'' vs. gibi gerçek hayatta yaşananların ekranda yazılı olarak gösterilmesi gibi durumlar ortaya çıkıyor.

Bebek sahibi olmak içinde bir mağazaya gidiyor ve bir ücret karşılığında çeşitli renk ve özelliklerde bebek alıyorsunuz.Bu bebeğin içinde saklı script sayesinde sesler,yazılar,ağlama effectleri,''altını ıslattı'' tarzı mesajlar içeriyor.Sizede arkadaşlarınıza hava atma fırsatı ve eğlenceli anları yaşamak kalıyor.
Bebek ve hamilelik AO fiyatları 500-5000 Lin$ arası kalitesine göre değişmektedir.

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. nasıl evleniliyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Second life orjinal sitesinden sl üyelik isminiz ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra partner kısmında evlenmek istediğiniz kişinin ismini yazıp en son hatırladığı 25 Lin$ karşılığında resmi olarak sl de evlenme istediği gönderiyorsunuz. Karşınızdaki partnere bu mail olarak ulaşıyor o da kabul ederse evliliğiniz onaylanmış oluyor. Düğün dernek işleri sl de yapmak size kalıyor.

      Sil
  2. peki gerçek paramı ödüyoruz gerçk değilse nasıl para kazanıyoruz=

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SL içerisinde kullanılan sl in para birimi linden $ kullanıyorsunuz. Bu parayı gerçek paraylada alabilirsiniz, SL içinde normal bir işçi gibi çalışarakta kazanabilirsiniz. Örneğin: Mağaza Sorumlusu, satış elemanı vs.

      Sil
  3. Ben açıkçası ona inanmıyorum. İnananlara da saygım vardır. Çünkü benim inancıma göre 2.ci yaşam sonsuz yaşam olacaktır.

    YanıtlaSil