Second Life Answers Beta yayına başladı!


Lexie Linden in 3 Aralık'taki açıklamasına göre artık tüm sorular ce bunlara verilen cevaplara ulaşmak çok kolay olacak. Beta yayınına başlayan Second Life Answers ile Linden Lab a sorulan sorular başlıklar halinde derlenmiş yani bir blog da yayınlanıyor. Second Life Answers a bir göz atacak olursak;

• 1,034 dan faza içerik bilgisine sahip, 315,656 sayfa Second Life Answers'da görüntülenecek ve hepsi belli kategorilere ayrılmış olacak.
Second Life Answers 2. en populer içeik bilgisine sahip.
• 4 populer başlık şunlar; Genel, Üyelik, Almanca veTechnical sorular.
• 66 farklı dil desteği ile Second Life Answers gittikçe daha çok kullanıcıya anadili ile destek verecek. ilk destek dilleri başlıca: İngilizce, Almanca, Dutch, Fransızca, Portekizce, İtalyanca ve daha fazlası.

Second Life isim soyadınız ve şifrenizle bağlanacağınız Second Life Answers Blogu sayesinde pek çok sorunuza cevap bulabileceksiniz. Daha önce basic üyelerin kolayca ulaşamadığı ve ticket ın cevabını yolunu gözledigini düşünürsek bu yeni blog herkese çok faydalı olacak.
Eğer soru sormak istiyorsanız siteye baplandıktan sonra sol üst köşedeki Ask a Question butonuna tıklayarak sorunuzu yayınlayabilirsiniz.
Verilen cevaplara ilaveniz de arsa yine cevap kısmının en altında bulunan Reply botunu ile kendi yazılarınızı yayınlayabilirisiniz.
Kaynak:slturkey

Yorum Gönder

0 Yorumlar