Second life sahte seks oyuncağı davalık oldu



Daha önce sanal dünya da üretilen bir seks yatağı yüzünden dava açıldığını duyurmuştuk. Şimdi ise bir seks oyuncağı yüzünden yine dava söz konusu.

Second Life girişimcilerin bir çift diğer oyuncular "kendi sanal seks organlarının knockoffs" satmak için izin verdiği için, erotik, ve diğer ticari ürün tasarımcısı giyim pozlar oyunun yaratıcısı Linden Laba dava açıldı.



Sanal dünyada orjinal ürünlerin kopyalarını yaparak kazanç elde etmek için bir sektör oluşturmaya başlandığı tarzında şilkayetlerin yanında linden labın aldığı önemlemlerin eksikliği, bu konulara ilişkin gevşek bir tutum izlediğine dair iddalarda bulunuldu.

Dava bu Linden telif ve Second Life içinde ticari marka çalışır görüntüleniyor ve tarafından "maddi ve" diğerlerinin ihlali denetliyor katkıda bulunarak fikri mülkiyet haklarını ihlal ettiğini iddia ediyor.

Kevin Alderman (Second Life Stroker Serpantinli "olarak bilinir) Linden kolaylaştırır ve kar yetişkin in-oyun korsanlar onun IP kopyalama korumalı line-sanal mal temalı iddia. Belediye meclisi üyesi onun SexGen markalı ürün ve animasyonlar iddiaları en popüler sanal ürünler Second Life içinde satılan arasında, onun ABD marka değerli bir kaynak rakipler çirkin çevrimiçi darbeleme alternatif satış yöntemleri arasında kendini ayırt etmek için yapıyoruz.

Linden lab marka ihlali satmak için sahte ürünler ile SexGen işareti kullanarak suçlanıyor oyun pazarda ve resmi XStreetSL.com online pazar tarafından " Dava Linden onun "seçkin öğeleri" seçimi ve en popüler arama sonuçlarına göre "SexGen öğelerin ihlal tanıtır iddia ediyor." Çünkü ihlal servisi - Second Life oyunun kendisi ve online pazarda verilen Şirket ayrıca katkıda bulunan ticari marka ihlalleriyle ilgili - sahte tarafından kullanılan suçlanıyor.

Linden lab daha sahte giyim ve derileri Grei Second Life ve XStreetSL.com Doğum içinden kaldırdı resimleri göstermek için telif hakkı ihlaliyle suçlanıyor.

"Klasik benzetmesi bireylerin pazarda mal satmak için ihlal - sağlayan bir bit pazarında operatör olduğunu ve izin değil," dedi.

Second Life erotik kralı Alderman önceden belirli diğer oyunculara karşı yaptığı iddia edilen SexGen ürünleri kopyalama sivil dava açtı. O zaman davalı onun şikayetine yanıt vermedi ve bir de kaleme mahkeme çözüm için ilk durumda varsayılan bir karar verildi ikinci (her ne kadar para verilmiştir).

Kaynak:

Yorum Gönder

0 Yorumlar